Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi


Vizyon: GÖREVE HER ZAMAN HAZIR YÖNETİCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ; ÜLKESİNE HİZMET BİLİNCİNE SAHİP ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE GÜÇ BİRLİĞİ SAĞLAYARAK; ORTAÖĞRETİM GİRİŞ SINAVLARINDA ÖNCELİKLİ TERCİH, YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARINA GİRİŞTE BAŞARILI VE BAŞARISINI KALICI KILABİLEN,ÜLKEMİZE KATILIMCI, DUYARLI; İNSİYATİF KULLANABİLEN GENÇLER YETİŞTİREN,SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERLE ADINDAN SÖZ ETTİREN BİR OKUL OLMAKTIR.

Misyon: "BÜTÜN ÖGRENCİLERİMİZDE VAR OLDUGUNA İNANDIĞIMIZ POTANSİYELİ ORTAYA ÇIKARMAK, GELİSTİRMEK, KENDİNE GÜVENEN VE ÖĞRENMEYİ TEMEL İHTİYAÇ OLARAK BENİMSEYEN, BİLGİDEN BİLGİ EDİNEBİLEN BİREYLER YETİSTİRMEKTİR."

Başarılar:

Saatler: Sabah Saat 08:40 ta giriş, Saat 16:10 da çıkış Sabah 5 saat Öğle sonu 3 saat ders yapılmaktadır.
Isınma: Doğalgaz ile merkezi ısınma sistemi vardır.
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun spor ve fen-sosyal proje okulu olması nedeniyle güreş,bilek güreşi,voleybol,basketbol,futsal,futbol,masa tenisi,atletizm takımlarımızla il ve ilçemizde birçok başarılı sonuçlar almaktayız.
Bilimsel Etkinlikler: Bursa Teknik Üniversitesi ile Yaptığımız Protokol ile Kodlama Proje Ekibimiz Çalışmalarını Hafta sonları Üniversite Kampüsünde Yapmaktadırlar.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 102

Telefon - 05013345080

Belgegeçer - (501) 334 5080

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://maihl.meb.k12.tr

Adres - Çağrışan Mahallesi Eda Sokak No3/2 Mudanya BURSA

Öğretmen :30
Öğrenci :228
Derslik :23
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1548
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli eğitim verilmektedir.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Bursa Mudanya Yolu üzerinde, Devlet Hastahanesine ulaşmadan yaya üst geçidinin hemen solundadır. PO Benzin istasyonunu geçerken solda okul kampüsümüz görünmektedir.

Adres - Çağrışan Mahallesi Eda Sokak No3/2 Mudanya BURSA

Ulaşım Okulumuza il merkezinden metro ile gelip Emek İstasyonunda inerek oradan Güzelyalı veya Mudanya otobüslerine veya minibüslerine binerek kolayca ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 18 km. ilçe merkezine ise 10 km. uzaklıktadır.